PLAYCREATE jobbet med alt av designløsninger for bryggeriet Nøgne Ø fra de startet i 2002 til høsten 2017,  og utviklet den opprinnelige merkevaren og logo. NØGNE Ø var et lite mikrobryggeri som har bygget seg opp de siste 14 årene fra en liten bakgårdsbedrift til nå å eksportere øl og sake til hele verden. 

ETIKETTER Etiketter er en viktig del av produktutvikling, og ikke minst branding. Ved å jobbe tett med utviklingen helt fra starten lykkes det å få et distinkt uttrykk som ble gjenkjennelig i mange land.

EMBALASJE Nøgne Ø produserte en rekke spesialøl som ble markert med ekslusive embalasje som ble utviklet til hver type. Det har vært runde papprør, stålrør i forkskjellige dimensjoner, trekantet eske og diverse kvadratiske bokser.

 FESTIVALGLASS Det arrangeres en rekke festivaler i løpet av året der Nøgne Ø er til stede. Der har det vært benyttet engangs plastglass, som ikke er spesielt gunstig miljømessig. Dette  plastglasset er i høy kvalitet og publikum kan betale en pant og levere det tilbake etter endt bruk. Det blir da samlet inn, vasket og brukt på nytt. REUSE Nøgne Ø bruker store mengder malt i produksjonen. Dette kommer fra malterier i England, og sekkene ble tidligere kastet. Det ble satt i gang et prosjekt med forsøk om å lage noe nyttig ut av dem, og en naturlig løsning var bærenett. Mange prototyper ble laget før en god løsning ble funnet hvordan vi skulle beholde formen og sy det sammen på en fornuftig måte. Det ble også laget eget designet bånd til bærehåndtak. Nettene ble produsert av den lokale bedriften Torbjørnsbu. 

SAKE Nøgne Ø startet å brygge sake med samme dype passjon som med øl, og er europas første sakebryggeri. Det har på kort tid fått oppmerksomhet internasjonalt og eksporteres bla.til Japan. 

SERVERINGSFAT Behovet for markering ute på serveringssteder gjorde at det ble satt i gang et prosjekt med design av serveringsfat med særegen Nøgne Ø profil. Fatet ble produsert i presset stål med lakkert "Nøgne Ø time" og antiskli på overflaten. 

TAPPEHÅNDTAK Håndtak til tappekraner for eget bruk i barer over hele verden. Støpt polyurethan, lakkert. 

VEGGSKILT Profilering i barer og restauranter i eksportland, bla. USA, Hong Kong og Singapor. Disse ble også solgt gjennom webshop. 

WEBSHOP Nøgne Ø webshop ble utviklet ut i fra tanken om å lage enkle hjemmebryggersett der folk kan brygge etter samme oppskrift som øltypene fra Nøgne Ø- hjemme på sin egen kjøkkenbenk! Alt fra embalasje, oppskrifter til webløsning ble utviklet fra grunnen av. 

BOKSER Nøgne Ø gikk også i gang med å flytte butikkøl over på boks. Det er beholdt 0.5 l format og PLAYCREATE utviklet designet og fulgte opp produksjonen.