user_mobilelogo

PLAYCREATE ble etablert i begynnelsen av 2010, etter mange års erfaring med å jobbe med utstillinger og industridesign. Troen på samarbeide og med et stort nettverk rundt med dyktige folk på alle områder danner grunnlaget for gode prosjekter. Playcreate er lidenskapelig opptatt av å produsere designløsninger som er så gode og miljøvennlig som mulig basert på teknisk forståelse og erfaring.  

FILOSOFI

PLAYCREATE tror på fordelen ved å dele kunnskap og ideer. Store eller små oppgaver- innstillingen er den samme: samarbeide om å søke
etter den beste løsningen som skaper den beste opplevelsen! 

Design handler om å finne løsninger på problemstillinger. Måten å finne disse løsningene varierer veldig- det kan være en idé som faller ned i hodet når man gjør morsomme ting- det kan være inspirasjon fra et bilde, handlingene i et spill, en form fra tidligere tider eller en scene fra en film.

Design er som en stafett som aldri tar slutt!  «Play is the highest form of research»- Albert Einstein

MILJØTANKER

PLAYCREATE ønsker å bidra med løsninger som belaster miljøet så lite som mulig ved hele tiden å tenke på alternative materialer
og løsninger- og samtidig tenke på hvordan vår egen vei påvirker klimaet.

PLAYCREATE velger å benytte sykkel eller kollektivtrafikk til jobb og møter- og støtter «Mitt klima» med å kjøpe klimakvoter for å kompensere for klimagassutslippene.